contact
aanmelden

Kwaliteit

 

Om jouw gezin een goede start te geven, zijn we er voor je bij je bevalling en in de kraamtijd. We willen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt en de service waar je blij van wordt. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze kennis, kwaliteiten en dienstverlening.

 

Ben je ondanks dat ergens niet tevreden over, dan hopen we dat je dit aan ons laat weten. Want dan kunnen we kijken wat nodig is om tot een oplossing van je klacht te komen.

 

Het beste is natuurlijk als je je klacht bespreekt met de betreffende kraamverzorgende van MoriaenKraamzorg.

 

Meestal werkt een gesprek verhelderend en leidt dat tot een oplossing van de klacht. Onze kraamverzorgenden zijn immers professionals die je graag goed helpen. Je mag verwachten dat zij samen met jou proberen je onvrede weg te nemen en je probleem op te lossen. Als onze kraamverzorgende niet in staat is je klacht te verhelpen, zal zij dit met je bespreken.

 

Moriaen Kraamzorg kwaliteit

Wanneer de onvrede niet is weggenomen of direct contact met de kraamverzorgende erg moeilijk voor je is, kun je contact opnemen met Diana Eindhoven, kraamverzorgende en klachtenfunctionaris van het team. Zij ondersteund binnen MoriaenKraamzorg de afhandeling van eventuele klachten. Diana is te bereiken per mail via kwaliteit@moriaenkraamzorg.nl. Zij zal zich inzetten om tot een oplossing te komen waar jij je in kunt vinden. MoriaenKraamzorg is aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit voor verpleging, verzorging en geboortezorg.

 

Enquête

 

Wij zijn er voor jullie en hopen dan ook dat jullie terugkijken op een leuke kraamperiode en dat de door ons geleverde diensten daar positief aan hebben bijgedragen. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar wat jullie van de verleende zorg vonden en wat er beter kan zodat wij onze diensten continu kunnen aanpassen aan jullie wensen. Wil je je ervaringen met ons delen vul dan onze online enquête in.

 

Kwaliteitsregister kraamverzorgenden

 

In 2013 werd het Kenniscentrum Kraamverzorgenden geopend. Met de komst van dit kwaliteitsregister wordt de kwaliteit van zorg van de individuele kraamverzorgende transparant en toetsbaar. Alle kraamverzorgenden uit ons team staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en nemen actief deel aan geaccrediteerde bij- en nascholingen.

 

Disclaimer

 

Hoewel aan alle webpagina's van MoriaenKraamzorg de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. MoriaenKraamzorg aanvaard geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van deze website.

Markt 21, 4931 BR Geertruidenberg, 0162-523349/06-12392704, info@moriaenkraamzorg.nl