contact
aanmelden

Vacature Kraamverzorgende(n)

 

MoriaenKraamzorg is een kleinschalige kraamzorgorganisatie, die gekoppeld is aan Verloskundigenpraktijk De Moriaen te Geertruidenberg. De communicatie is direct, efficient en gelijkwaardig.

Het team van MoriaenKraamzorg bestaat uit deskundige, lieve, zelfstandige en ervaren kraamverzorgenden die met eigen verloskundigen werken. Een betrouwbare flexibele schil helpt met opvang in drukke tijden.

 

Het team is op zoek naar kraamverzorgenden die hun vak meer inhoud willen geven. Zet je gemaakte oordeel over wat een klein team met zich meebrengt opzij en kom praten. We lossen de wachten anders op dan je wellicht denkt. Vier dagen werken ipv acht samen met een collega of werken onder schooltijd. Een kleincontract, alles is bespreekbaar.

 

Hoe meer kraamverzorgenden over mogelijkheden komen praten hoe felxibeler we kunnen worden. 

 

Bij MoriaenKraamzorg kun je in je vak groeien. We hebben inmiddels een borstvoedingscoach en twee kraamverzorgenden worden babyconsulent. Er is nog zoveel te breiken binnen ons team samen met jou.

 

Is het je passie een gezin een onvergetelijke kraamtijd te geven en ben je enthousiast en flexibel dan ben je bij ons aan het goede adres. Nog niet ingeschreven in het Kenniscentrum Kraamzorg geen probleem. Wij ondersteunen je bij inschrijving.

 

Wij vragen

 

Kraamverzorgenden met een afgeronde zorgopleiding, MBO-niveau 3 met uitstroom kraamzorg.

Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en vertrouwen uitstraalt.

Flexibiliteit, open staan voor persoonlijke ontwikkeling, motivatie, loyaliteit en een groot inlevingsvermogen zijn binnen ons team criteria waaraan je als kraamverzorgende moet voldoen.  

 

Wij bieden

 

Naast een salaris conform salarisschaal FWG 35 van de cao-kraamzorg bieden wij een juiste mix van bij- en nascholing, goede coaching en begeleiding. Als kraamzorgteam zijn wij vooral gericht op een goede werksfeer waarin je prettig werkt en jezelf kunt ontwikkelen binnen je vakgebied maar ook als mens. Je zult het bestaande team als een warm bad ervaren.

 

Werkgebied

 

Ons werkgebied is: Geertruidenberg en omstreken.

 

Wil je komen praten? mail dan naar info@moriaenkraamzorg.nl of bel: 06-12392704  Je krijgt kraamverzorgende Ans van de Put aan de telefoon die meteen je eerste vragen kan beantwoorden.

 

 

 

 

Markt 21, 4931 BR Geertruidenberg, 0162-523349/06-12392704, info@moriaenkraamzorg.nl