contact
aanmelden

Vacature Kraamverzorgende(n)

Wij zoeken kraamverzorgenden voor 1 kraambed per maand om de felxibiliteit binnen het team te vergroten.

 

MoriaenKraamzorg is een kleinschalige kraamzorgorganisatie, die gekoppeld is aan Verloskundigenpraktijk De Moriaen te Geertruidenberg. De communicatie is hierdoor direct, efficient en gelijkwaardig. Het team van MoriaenKraamzorg is zelfsturend en bestaat uit 11 deskundige, lieve, zelfstandige en ervaren kraamverzorgenden. Het team is verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de kraamzorg, zoals intake, partusassistentie, geven van voorlichting en planning.

 

Samen zijn wij MoriaenKraamzorg.

 

Vind je het een uitdaging om in een zelfsturend kraamzorgteam te werken verbonden aan verloskundigenpraktijk De Moriaen. Is het je passie een gezin een onvergetelijke kraamtijd te geven en ben je enthousiast en flexibel dan ben je bij ons aan het goede adres. Wil je een groter contract, schroom dan niet ook contact op te nemen.

 

Wij vragen

 

Kraamverzorgenden met een afgeronde zorgopleiding, MBO-niveau 3 met uitstroom kraamzorg en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en vertrouwen uitstraalt.

Flexibiliteit, motivatie, loyaliteit en een groot inlevingsvermogen zijn binnen ons team criteria waaraan je als kraamverzorgende moet voldoen. Je doet regelmatig partusassistentie met een van de verloskundigen. 

 

Wij bieden

 

Naast een salaris conform salarisschaal FWG 35 van de cao-kraamzorg bieden wij een juiste mix van bij- en nascholing, goede coaching en begeleiding. Als kraamzorgteam zijn wij vooral gericht op een goede werksfeer waarin je prettig werkt en jezelf kunt ontwikkelen binnen je vakgebied maar ook als mens. Je zult het bestaande team als een warm bad ervaren.

 

Je sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met verloskundigen en kraamverzorgenden uit je toekomstige team.

 

Werkgebied

 

Ons werkgebied is: Geertruidenberg en omstreken.

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar: info@moriaenkraamzorg.nl

 

 

 

 

Markt 21, 4931 BR Geertruidenberg, 0162-523349/06-12392704, info@moriaenkraamzorg.nl